Ηλεκτρονική/Online Παραγγελία
Με την υποβολή ηλεκτρονικής/online παραγγελίας, βρίσκοντας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και πατώντας την επιλογή Στο Καλάθι και Ολοκλήρωση Παραγγελίας θα ακολουθήσετε τα βήματα για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Θα πρέπει να επιλέξετε το Σημείο Παράδοσης που εσείς επιθυμείτε καθώς και τον Τρόπο Πληρωμής που σας διευκολύνει. Με την ολοκλήρωση και καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε άμεσα ένα αυτοματοποιημένο, επιβεβαιωτικό e-mail με τον μοναδικό κωδικό και όλα τα απαραίτητα στοιχεία της παραγγελίας που μόλις πραγματοποιήσατε. Σημειωτέων ότι οι αναφερόμενες τιμές αφορούν μόνο τις αγορές διά του eshop.

Τηλεφωνική Παραγγελία
Σε περίπτωση που ο πελάτης/χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε ηλεκτρονική/online παραγγελία όπως ως άνω περιγράφεται αλλά επιθυμεί να την υποβάλει τηλεφωνικώς, μπορεί να το κάνει καλώντας Δευ – Τετ: 10:00- 14:00 Τρι-Πέμ-Παρ:10:00-14:00 & 17:30 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00 στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 210 490 5655 (αστική χρέωση) της εταιρείας μας. Δίνοντας τα στοιχεία σας και τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν προχωράμε άμεσα στην παραγγελία σας. Ταυτόχρονα ο πελάτης/χρήστης επιβεβαιώνει στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της εταιρείας μας ότι διάβασε και αποδέχεται πλήρως τους όρους χρήσης όπως αυτοί αναγράφονται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματός της εταιρείας και ταυτόχρονα ότι δεσμεύεται για την αγορά του προϊόντος που ο ίδιος έχει επιλέξει και υποχρεούται να προχωρήσει στην πληρωμή αυτού.

Παραγγελία Δώρου

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε δώρο, θα αποσταλεί το προϊόν μόνο με κάρτα αλλαγής. Η απόδειξη αγοράς θα σας σταλεί ηλεκτρονικά μέσω e-mail.

Τυπογραφικά/μηχανογραφικά λάθη
Ο ΤΖΟΥΡΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον τιμοκατάλογο